Salg og strategi - Salg, fundamentet for vekst i enhver bedrift

6. september | 17:00 — 20:00
Få gode råd, tips og verktøy for å bli bedre på salg. I dette salgskurset skal vi ta for oss noen grunnleggende og fundamentale elementer for å drive salget i din bedrift. Vi skal se på strategier og teknikker som skal fungere som en hjelpende hånd i hektisk hverdag, samt lære hvordan vi implementerer salg som en viktig del av hverdagen.

Temakoppen: Hva skal til for å lykkes med salg nå

9. september | 09:00 — 10:00

Få et digitalt gründerboost!
Ta med kaffekoppen og bli med i samtaler rundt et tema med en fagperson og maks 6 andre gründere! 
Vi møtes på foran Pcen for en times samtale rundt hvordan lykkes med salg i disse tider. Vi vil snakke om både stort og smått innen salg og det er lav terskel for å stille spørsmål og be om råd.

Gründerverksted - en praktisk og mental reise i salg

13. september og 27. setember | 17:00 — 20:00

Synes du det er vanskelig å lukke et salg? Lar du tidligere negative erfaringer stoppe deg? I dette verkstedet lærer du praktiske og mentale teknikker for å få en bedre salgs hverdag.

  • Hvem er du som selger?
  • Hva er dine styrker og dine utfordringer?

Markedsføring og strategi

14. september | 12:00 — 15:00

Det er et mylder av kanaler og muligheter du kan bruke for å gjøre din bedrift synlig. På dette kurset vil du få innblikk
i hvordan et kommunikasjonsbyrå jobber i spesielt det digitale landskapet, slik at du kan lære litt om alle mulighetene du har og få gode råd til ditt eget arbeid med markedsføring.

Instagram for bedrifter

22. september | 09:00 — 12:00
Kurset er aktuelt for deg som har en bedriftskonto på Instagram, men som trenger å få bedre oversikt over hvordan du kan bruke Instagram på en god måte til markedsføring av din virksomhet.

Facebook og Instagram annonsering og publisering

30. september | 09:00 — 12:00
Kurset er aktuelt for deg som ønsker å komme i gang med annonsering for din bedrift på Facebook / Instagram. Du vil også lære om Creator Studio, stedet hvor du kan forhånds planlegge poster.

 

Få også med deg disse :

Temakoppen: Spør advokaten !

15. september | 09:00 — 10:00

Få et digitalt gründerboost!
Ta med kaffekoppen og bli med i samtaler rundt et tema med en fagperson 
og andre gründere! Eksempler på tema kan være valg av organisasjonsform, foretaksnavn, domene, patent, rettighetsbeskyttelse

Temakoppen: Spør om forsikring

29. september | 09:00 — 10:00

Få et digitalt gründerboost!

Ta med kaffekoppen og bli med i samtaler rundt et tema med en fagperson og andre gründere! Vi møtes digitalt for en times samtale. Eksempel på tema kan være lovpålagte forsikringer og anbefalte forsikringer eller hva annet du lurer på ift. forsikring og din virksomhet.