En eldre Disco Queen skal danse på rulleskøyter på CC-senteret.

Det er "Glamoråsa The Disco Queen" i Heming Kuløs skikkelse som kommer til Drammen for å spre masse humor og glede med sitt spektakulære disco-show. Heming skal også showe som den humoristiske "Herr Sprellemann" som danser rundt sitt publikum med sprudlende slapstick med sprelske stakato dukkebevegelser som gjør at han ser ut som en fargerik tegneseriefigur. 

Glamoråsa the Disco Queen er en eksentrisk gammel dame som danser rundt med sine fantastisk piruetter og elegante hopp på rulleskøyter. Med friske dansemoves til gamle disco-hits svinger hun seg rundt sitt publikum med god Covid avstand. Hun sier ingen ting men lar kroppspråket tale for seg. Publikum får hakeslipp og tror ikke sine egne øyne. Da blir det masse latter og jubel. Heming sier at det som er så veldig gøy med denne figuren er når publikum går fem på og tror det er en ekte gammel dame pga den fantastiske maskeringen som er spesial-gjort av Oscars nominerte Göran Lundström for maskene i filmen Border. 

Det Norske og Svenske kongehuset har han fått gleden og æren av å underholde flere ganger. Heming som er fra Oslo tilhører en Norsk Svensk artistduo med base i Stockholm sammen med sin svenske artist kone Pia Berg. Nå gleder jeg meg til og få Drammens folket på ekstra godt humør, for disse showene smitter kun til masse glede.

Forestillingen varer fra klokken 12 til 15.