– Vi er svært glade for å ha Haandbryggeriet med i årets nyskapende kalender, og mener begge de to bryggene de lever er av svært høy kvalitet. I kjent Haanbryggeriet-stil. Kvalitet som den Haandbryggeriet leverer, er avgjørende når vi i år forsøker å skape historie, sier Eirik Tomter, daglig leder i Lokalbrygg.no.

Lokalbrygg AS har rundt 230 ølmerker fra rundt 40 bryggerier fra hele Norge. Det er konkurranse om å få levere øl til Lokalbryggs julekalender som bestilles over nettet og som distribueres via Posten Norge med flere. Haandbryggeriet er et av 13 utvalgte bryggerier som leverer varer til årets kalender.

12.000 i opplag

I kalenderen, som har et opplag på 12.000, finner du 24 digitale episoder med Arne Hjeltnes og venner. Her er det fokus på folkelige øl-sorter. Det å ha et digitalt aspekt knyttet til en slik kalender er helt nytt i kategorien, og vi kommer til å bli enda bedre kjent med Drammens-bryggeriet, sier Tomter.

Enda er det bare personer i de 120 kommunene i Norge, Lokalbrygg har bevilling i som kan bestille kalenderen. Dette er likevel kommuner som samlet utgjør rundt 90 prosents av Norges befolkning.

Arne Hjeltnes, som selv er bryggerieier, mener at Lokalbryggs julekalender er avgjørende for å få distribuert gode lokale råvarer til nysgjerrige i hele Norge.

Hjeltnes som medfeier

Arne Hjeltnes er selv medeier i et bryggeri på Voss – og er svært engasjert i lokale bryggeritradisjoner.

– Dette er kultur – og dette er flotte og viktige lokale tradisjoner. Julekalenderen byr på mange spennende smaker, sier Arne Hjeltnes.

Daglig leder, Eirik Tomter, er glad for at Svalbard Bryggeri er en del av årets julekalender 2021.

Selv om Haandbryggeriet er et av de større håndverksbryggeriene her til lands, er kalender en viktig bidragsyter for å oppnå volum. Både fordi nye kunder smaker produktene, og fordi det er blitt en ny tradisjon for øl-hunder. Haandbryggeriets bidrag til kalenderen er av de folkelige slagene. En juleøl, og en mer «helårlig» variant.

– Dette er håndverksøl av beste kvalitet – og vi er glade for at Haandbryggeriet leverer til årets julekalender, som blir en fantastisk opplevelse med tilhørende 24 digitale juleepisoder.

Foreløpig har salget vært svært bra, og allerede har vi solgt mer i år, enn vi gjorde i hele fjor!  Vi krysser fingrene for at dette blir en suksess for Haandbryggeriet og for oss. Mye tyder på at dette blir den mest solgte julekalenderen med flytende innhold i år, sier Eirik Tomter hos Lokalbrygg AS.

Se liste her: Ølsalg på nett - Se hvilke kommuner vi leverer til – Lokalbrygg