LOKLYN er en fremadstormende norsk/australsk artist som nå er klar med sin tredje singel «High And Dry».

Bak artistnavnet LOKLYN finner vi Helene O'Loughlin som har vokst opp i Melbourne i Australia og Lier i Norge. Hun har vært en aktiv del av musikklivet i Lier fra barndommen av, og har siden utdannet seg som musiker på Westerdals Oslo ACT. Hun har de siste årene hatt base i Oslo, hvor hun har videreutviklet sitt musikalske uttrykk og talent.

LOKLYN lager musikk i sjangeren elektronisk pop, med mørke undertoner og et massivt lydbilde. Hun drar inspirasjon fra artister som Vaults, Florence + The Machine og Emilie Nicolas.

«High And Dry» handler om dualiteten mellom det nødvendige og det ønskelige, og hvordan det man har lyst på i livet ikke alltid går overens med det man har behov for.

Tekstene tar direkte inspirasjon fra Helenes personlige opplevelser, og beskriver følelser vi alle har i oss, på hennes særegne måte.

LOKLYN har raskt funnet sin plass i det norske musikklivet, med hennes unike blanding av elektronisk pop, imponerende vokalprestasjoner og massive lydbilde, samtidig som hun aldri mister budskapet sitt ut av syne.