«Husk Drammen» er et utendørs Escape Room som kan spilles alene, med venner, familie eller kollegaer. Konseptet heter Time Raze og er et digitalt mobilspill der du må på en spasertur i byen. Gjennom god historiefortelling og problemløsing vil spillerne få mer kunnskap om lokalhistorien fra sin by.

Smittevernstiltakene er ivaretatt, da du bruker din egen mobiltelefon og enkelt kan holde avstand til dine eventuelle medspillere. Du går når det selv passer deg siden spillet er åpent 24 timer i døgnet. Spillet er tilgjengelig frem til 1. oktober 2021.

Vandrespillet “Husk Drammen” passer for både liten og stor. Du blir kontaktet av en eksentrisk person fra fremtiden, som trenger din hjelp. Drammens befolkning har glemt historien sin, og statuene fordufter! Hjelp oss å puste liv i de glemte minnene – før det er for sent! Spillet er fygital. Fygital betyr at det er en blanding av både «fysisk» og «digital».

Time Raze har blitt svært godt mottatt tidligere. Tidligere kunder forteller at de har hatt en stor suksess med at folk kommer til sentrum i små grupper og spiller med familie og venner. Det er i tillegg flere skoler som sender ut elevene for å spille.

 

FAKTA: SLIK SPILLES «HUSK DRAMMEN»

* Med hjelp av mobilitelefonen skal du gå rundt i BYEN og løse typiske escape-oppgaver. Oppgavene løser du på telefonen. Spillet starter på Ypsilon brua.

* Du starter spillet med å gå inn på platform.diglee.no/blakors/ i nettleseren din.

* Det digitale mobilspillet forteller historien til ulike deler av byen.

* Med interaktiv læring vil dere bli ført på en spennende runde i byen. Løs oppgaver, mysterier og rebuser i Drammen sentrum!