Nå som bedriftene har droppet julebord og andre «utskeielser» det siste året, er det nok mange som er rause med julegaver i år. - Ja, vi forventer faktisk enda større trykk enn i fjor, som også var meget bra. I år slår vi alle rekorder, tror Pål Moen, daglig leder hos Kontorcompaniet. - Vi er allerede godt i gang, og prognosene så langt er meget gode, forteller han.

Til Kontorcompaniets Julehus, i annen etasje i lokalene på Tangen, kommer alle typer bedrifter. Fra de med noen få medarbeidere til børsnoterte selskaper med tusenvis av ansatte, og alle bør finne noe som passer. Her skal det være julegaver til ansatte i forskjellige typer bedrifter, og mange synes nok det er ekstra viktig å sette pris på de ansatte i år etter en lang og tung pandemi.

- Vi har mange forskjellige leverandører. Deriblant kjente navn som Halvor Bakke, Lakrids by Bülow og Cemo Gourmet. Ellers har vi også flere typer friluftsartikler, matesker og søtsaker, bokstavelig talt noe for enhver smak, sier Moen og smiler. Gaveartiklene er i alle prisklasser, og Kontorcompaniet kan også levere gavene ferdig innpakket levert på døra for de som ønsker det. Så daglig leder Pål Moen, og foreldrene Ulf og Eva, får nok å henge fingrene i hos Kontorcompaniet framover mot jul.

 

FAKTA: Kontorcompaniet

Kontorcompaniet er et familiedrevet selskap med base i Drammen. Nærmere 40 års erfaring med salg av møbler, interiør og gaver til næringslivet. Leverer kontormøbler og innredninger både lokalt, regionalt og nasjonalt. På høsten er julegaver for næringslivet en hyggelig tradisjon og viktig del av omsetningen. Kontorcompaniet er en Miljøfyrtårnbedrift som tar miljøet på alvor. Daglig leder er Pål Moen, og bedriften omsetter for ca. 20 millioner kroner i et normal-år.