Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Vinnerne, elevrådsstyrets to klubbkordinatorer Tiril og Taleah og Camilla Movik Gustavsen i Forandringshuset genser. FOTO: MONICA BERDAHL

Vant 10.000 til bedre skolehverdag

Forandringshuset i samarbeid med Drammen videregående skole og elevrådet har delt ut premie til nystartede aktivitetsklubber som skal skape et godt skolemiljø.

Bama Industri AS på Lierstranda har vokst kraftig de siste årene – blant annet på grunn av økning i etterspørselen etter disse varene – fiks ferdige salater, ofte med råvarer rett fra lokale produsenter i Lier.

Grønn gigant med grønn vekst

Bama Industri vokser og har behov for en betydelig økning av produksjonskapasiteten til nåværende anlegg på Lierstranda. Trenden er global, og den er grønn.
DRØMMEDAG: Morten Thomsen i KanonCon står bak utendrøsmarkedet for nerder som skal holdes i krysset Sundgata og Nedre Storgate 19. juni.

Nerdenes drømmedag i Drammen

Etter nærmere et år i dvale er det endelig sommer og endelig mulig å gjøre noe utendørs. Siden det fortsatt er noen begrensninger på et innendørs arrangement, kjører KanonCon i stedet i gang med et ut...
GRATIS BÅT: Denne båten skal heretter ligge på Garsjø ved Eiksetra, og den er gratis å låne om man er medlem i NJJF. FOTO: Privat

Her kan du låne båt «gratis»

Om du har medlemskap i Norges Jeger- og fiskerforbund, kan du låne båter gratis på forskjellige steder i landet. Nå ligger det også en båt og venter på Garsjø.


JOBBER HJEMME: Som de fleste nå har Ida Sofie Ask Bjaarstad hjemmekontor. Herfra jobber hun nå med å selge seg inn som miljøfyrtårnkonsulent.

Verstingbransjene skal bli grønne

Bransjene som forurenser mest, må bli grønnere om de skal bli vurdert i anbudskonkurranser. Dette har Ida Sofie Ask Bjaarstad bygget sin nye bedrift Greencore AS på.
Gudrun Røed (bildet innfelt) er godt vant til å lede senter i sentrum. Nå gyver hun løs på Torget Vest, med offensive planer for sentrumssenteret.

– Et vekstsenter i sentrum

I januar overtok Scala Eiendom Torget Vest. Samtidig ble Gudrun Røed (44) ny senterleder. Etter seks måneder gror optimismen, og nye leietakere er på vei inn – deriblant Vinmonopolet.
kpoppoo[1]

Byens «Storstue» feirer 150 år

I år fyller Drammens Børs 150 år, og i den forbindelse er historiske hendelser hentet frem fra arkivet, og samlet i en digital tidslinje.

STADIG NYE STEG Sparebank1 Regnskapsbyrået BV i Drammen under salgssjef Nils Sverreson (51) tar stadig nye steg mot nye høyder. Nå har de kjøpt opp regnskapsbyrå i Kongsberg, og i tillegg ansettes tre nye medarbeidere i Drammen.

Får stadig flere under seg

Regnskapsbyrået til Sparebank1 i Drammen under salgssjef Nils Sverreson (51) tar stadig større kliv. Etter oppkjøp i Kon...
DRAMMENSSTJERNE: Anna-Lisa Kumoji (31), bosatt på Åssiden, skal delta i årets Stjernekamp på NRK.

Anna-Lisa med i Stjernekamp

–Jeg skal være med i Stjernekamp til høsten! Anna-Lisa Kumoji jubler over sjansen, og skal bruke sommeren til å øve på s...
DRAMMENSAVISA AS
Besøks- og postadresse
Knud Schartums gate 7, 3045 Drammen
Tlf: 32 17 88 11
Org.nr.: 826 423 552