Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tom Helgesen er journalist og forfatter gjennom en årrekke i Drammen. Nå er den ivrige tur- og skigåeren klar med sitt hittil siste bidrag med boken «Skitrurer i Drammenstraktene».

Forbereder folk på vinter i sporet

Med preparerte skiløyper i Drammensområdet helt fram til 1. mai i år, mente forfatter Tom Helgesen (63) at tiden var inne til å lage ei bok med varierte skiturforslag. Nå foreligger boka med 61 alternative ruter i nærområdet.


God stemning i Stronghytta da idrettsklubben inviterte til uformelt ettermiddagstreff i det det splitter nye bygget.

– Spons er samfunnsansvar

Uten gaver fra næringslivet, er det vanskelig med frivillighet. Byggingen av Stronghytta har vært helt avhengig av næringslivets velvillighet.
Naturfotograf Tom Schandy har utstilling hos Galleri Unique i Gjetergata i Drammen, og dette bildet ble solgt til hans egen sønn, Benjamin Schandy.

Sønnen kjøpte det største bildet

Den meritterte naturfotografen Tom Schandy (59) har fotoutstilling i Galleri Unique i Drammen. Hans egen sønn, musikeren Benjamin Schandy, slo til og kjøpte et av de største bildene på utstillingen.


De to kameratene Haakon Olsen (t.v.) og Rickard Kampenhaug har startet GreenGrid, et selskap som baserer seg på objektiv rådgiving i forhold til blant annet lading av elbiler.  FOTO: PRIVAT

Fulladet objektiv rådgiving

De to kameratene som begge holdt taler i hverandres bryllup, har slått hodene sammen og startet GreenGrid AS. Der tilbyr...

OK Utenfor

Sammen i Drammen

I sommer ble Bertel O. Steen Buskerud til Bertel O. Steen Drammen, da Norges nest største Mercedes-B...


Kontakt

DRAMMENSAVISA AS
Besøks- og postadresse
Knud Schartums gate 7, 3045 Drammen
Tlf: 32 17 88 11
Org.nr.: 826 423 552

Annet