Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden


Som medeier i Tårnselskapet styrker vi vårt bidrag til at alle i Norge får tilgang til høyhastighetsnett, sier daglig leder Anne Berit Rørlien i Viken Fiber.

Ikke la deg lure av 5G-tilbud

Flere teleselskaper – deriblant Telia – sender offensive selgere rundt til boligeiere i Drammen og omegn for å selge 5G – også til eksisterende fiberkunder.
– Planlegging av byggeprosjekter er tidkrevende, men veldig spennende, sier Connie Nyhaven i Bane NOR Eiendom. Foto: Gry B. Traaen

Investerer stort i Drammen

Byutviklingen i Drammen har fått oppmerksomhet fra hele landet. Bane NOR Eiendom er en del av suksesshistorien med milliardsatsinger i bydelene Tangenkaia, Nybyen og Brakerøya.


De ansatte ved Erik Wøllo (f.v.), Lars Erik, Nina og Gro-Irene. FOTO: PRIVAT

Brillefint 60-årsjubileum

Det som tidligere het optiker Wøllo har lange tradisjoner i Drammen. I hele 60 år har optikerforretningen gitt drammense...
Her er hele Askland-staben samlet, ved Bjørn Wessel (f.v.), Frode Sellevold Ringen, Dag Henning Ingebretsen og Lars Herikstad.

Kopierer en suksess hvert år

Askland Service og Salg AS i Kobbervikdalen har evnen til å kopiere egen suksess år for år. Resultatene, servicen og øko...

Daglig leder Hakon Lærum i Kontorhuset og Azets avdelingsleder i Drammen, Hanne Franche er begge tilfredse med den nye kontorløsningen til regnskap- og rådgivningsselskapet.

Sparte enormt på husleien

Da Azets 12 medarbeidere forlot sine enorme kontorer på 500 kvadratmeter i Kobbervikdalen, og flytte...


Kontakt

DRAMMENSAVISA AS
Besøks- og postadresse
Støperigata 7, 3040 Drammen
Tlf: 32 17 88 11
Org.nr.: 826 423 552

Annet