Denne uken lanserte Ypsilon artister med milliarder av avspillinger seg imellom. Alan Walker, Julie Bergan, Jonas Benyoub, Postgirobygget, Jesper Jenset, Ka2 og Hjorterud Allé står på plakaten sammen med Macklemore, Lukas Graham og Isah.

- Vi er svært godt fornøyd med det ambisjonsnivået som ligger til grunn for booking av enormt store internasjonale navn som Macklemore, Lukas Graham og Alan Walker. Vi har også stor sans for at Elvefestivalen blir arena for både nye og spennende navn, og for godt etablerte norske artister med haugevis av streams på sin musikalske CV. Det at Postgirobygget også kommer viser at Ypsilon, som er det nye navnet på musikkfestivalen under Elvefestivalen, også i år kommer til å bli et sted for stor festivalstemning, akkurat slik vi vil at det skal være. Vi i Byen Vår Drammen gleder oss og det kan jammen publikum begynne å gjøre også! Nå gjelder det å sikre seg billetter, for dette kommer til å bli tatt meget godt imot langt utenfor Drammen, sier Tom Søgård, daglig leder i Byen Vår Drammen.

Festivalen vil være full av unike opplevelser, både i form av artister du ikke nødvendigvis ser overalt og et festivalområde med mange aktiviteter. Folkene bak lover en sommerstemning som kommer til å runge over Drammen by.

- Ypsilon er en samlingsplass for alle som elsker musikk, og vi satser stort på å lage en unik opplevelse med spennende artister og et festivalområde du kan utforske. Vi gleder oss til å ta imot både nasjonale og internasjonale store navn. Det er bare å følge med videre, det kan hende vi har et par ess i ermet, sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Ypsilon går av stabelen 18.-19. august.