Hun startet å trene Karate og Kickboxing i en alder av tre år og imponerte dommerne på testen med sin detaljkunnskap i teknikker og utførelse.

Sort belte-testen varte i sju timer og alle kandidatene måtte gjennom demonstrasjon av grunnleggende Karate teknikker som blokkeringer, slag og spark. De måtte utføre alle teknikker i tillegg på pads og bokseputer, Så viste de flere kataer (mønstre), før de demonstrerte stående selvforsvar og selvforsvar på bakken. Etter det var det boksing og Grandmaster Norris sine kampkombinasjoner som stod for tur før det hele ble avsluttet med sparring i kickboxing, sparring på bakken (grappling) og selvforsvars sparring (krav maga).

Keana Louise har det siste året trent cirka seks timer i uken for å forberede seg til testen og gjorde en kjempejobb på testdagen.

KJENNER NORRIS

Grandmaster Chuck Norris og hans team i United Fighting Arts Federation ventet spent på resultatet, og har ved flere anledninger tidligere gitt ros til Keana Louise for hennes kunnskaper.

Hun er også en nær venn av Grandmaster Norris sin familie og har fått streng beskjed om å kalle Chuck Norris og hans kone for onkel og tante.

Hennes planer videre er å fortsette å trene Chuck Norris System og kanskje følge etter sin storebrors Shaun Vincent sine fotspor og konkurrere i stilarts VM i Las Vegas.

– Jeg og resten av familien kunne ikke vært mer stolt av henne. Hun har virkelig tatt kampsporttreningen til sitt hjerte og nå har alle sorte belter i Chuck Norris-systemet! Jeg har aldri vært i tvil om at Keana Louise skulle klare det fordi hun har jobbet så bra i så mange år og vist ekte treningsglede i leksjonene, forteller hennes far og primus motor Kenneth Fjeld.

KJEMPET MED SYKDOM

Han fortsetter; – Hun ble alvorlig syk for kun et par måneder siden og tilbragte en uke på sykehus. I tillegg sliter hun med astmaplager. Dette til tross, så imponerte hun alle med sin kraft og sin utførelse av teknikkene! Det er kjempestort, og jeg er superstolt av henne.

En sort belte-test i Chuck Norris-systemet er svært krevende, da kandidatene må gjennom mye forskjellig som omfavner alt i dagens kampsport. De må først bestå en pre-test (screening) hvor kun de som kan klare en test får lov til å gå videre. Deretter må det jobbes knallhardt for å nå det endelige målet.

Master Kenneth Fjeld, som representerer Grandmaster Chuck Norris sin stilart i Europa, har nå utviklet over 60 sorte belter i Chuck Norris-systemet gjennom sin undervisning i Premier Martial Arts i Krokstadelva. Mange av disse har flere sort belte-grader etter årevis med trening.