Ansvarlig for tomtesalget og den videre byggeprosessen er Boligpartners boligkonsulent Tina Jacobsen (33), som selv har vokst opp i nabobygda Revetal. Jacobsen har lagt ett år bak seg i Boligpartner, etter å ha jobbet som megler i Tønsberg. Hun mener det er all grunn til å forvente rask omsetning av de 11 tomtene.

– Tomtene vi har lagt ut er av god størrelse, og gir mulighet til både enebolig, garasje og romslig hage. Vi tilpasser boligmodellene våre sammen med kunden, slik at de får drømmehuset sitt innenfor de rammene vi har å forholde oss til.

Hun mener det nye byggefeltet vil kunne trekke til seg barnefamilier og unge mennesker.

– Tett på byene vil man ikke klare å oppdrive så store tomter til denne prisen på cirka en million per enhet. Der er ofte prisen mye høyere, både mot Drammen og Tønsberg, presiserer hun, og understreker at det det er kort vei til E18, og at du ikke trenger mer enn halvtimen i bil – om du pendler til Drammen eller Tønsberg.

Tomtene er allerede lagt ut på finn.no, og der ligger et utvalg eksempler med totalpris «nøkkelferdige» boligmodeller.

– Men for de som måtte ønske det, har vi flere boligmodeller som passer på disse tomtene, og vi er fleksible på tilpasninger både etter kundens ønsker og til de ulike tomtene, sier Jacobsen.

Prestegårdshagen er et større planlagt byggefelt i Hof, der andre entreprenører allerede har satt opp de første boligene. Nå kommer altså Boligpartner på banen, med de første 11 tomtene i sin regi. Det er både lekeplass og fotballbane på feltet, så her vil barna trives.

Kort om Hof

Det er noe med frisk luft og åpent solrikt landskap som gjør det ekstra godt å komme hjem. Fra jobben. Fra skolen. Fra barnehagen. Uansett hvor du har vært, om du er liten eller stor, så er det alltid godt å vende tilbake til frodige og idylliske Prestegårdshagen i naturskjønne Hof.

Tett på naturen – midt i mellom Drammen og Tønsberg.