– Det er spesielt hyggelig og viktig å få en slik pris nå. Det å bli kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» forteller oss at kundene ser verdien og fordelene ved å ha en avtale med Berg-Hansen, også i den utfordrende tiden vi står i. Vi er takknemlige for å få en annerkjennelse av at reiseprogrammet vårt er konkurransedyktig i markedet, og også tiltrekker seg nye kunder, sier daglig leder i Berg-Hansen Drammen, Lena Pettersson. Lokalkontoret i Drammen

Berg-Hansen er landets største, norskeide reisebyrå, med kontorer over hele landet. Lokalkontoret i Drammen har 13 arbeidsplasser.

Reisebyrået leverer alle type reisetjenester, med hovedvekt på jobbreisemarkedet. Reiseprogrammet er tilpasset norske virksomheter, fra private til offentlige næringer. 

– 2021 er for oss mulighetenes år. Vi vil fortsette vårt arbeid med å utvikle attraktive produkter og tjenester tilpasset det nordiske jobbreisemarkedet. Det å skape et velfungerende program for Travel Managere handler om hele kundeopplevelsen fra A til Å - både for beslutningstakere og jobbreisende. Et av våre konkurransefortrinn er at vi har all kompetanse in-house; fra reiserådgivere 24/7, billettering og refusjoner, til Key Account Managers og IT utvikling, sier Pettersson.

– Det at vi blir kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» er en stor ros til ansatte over hele landet, og hvordan det jobbes med lokalt næringsliv.