Den påtroppende lederen, Louise Winness Prestgard uttrykker:

– Jeg er utrolig stolt, ydmyk og glad for den tilliten styret i Drammen Scener har vist meg. Nå gleder jeg meg veldig til å bli kjent med alle de dyktige ansatte i staben og sammen med dem fortsette arbeidet med å fylle byens to sentrale kulturinstitusjoner med fantastiske lokale, nasjonale og internasjonale produksjoner til glede for et stort publikum. Det blir spennende å utforske potensialet som ligger i husene i samarbeid med Drammen kommune som eier.

Styreleder i Drammen Scener, Susanne Kaluza, sier om den nye lederen:

– Hun har rett og slett en pakke som er sjeldent god for Drammen Scener.  Hun har erfaring fra å jobbe med kultur i bred forstand og har relevant ledererfaring med evne til å engasjere og motivere. Hun kjenner Drammen godt, både i politikk og næringsliv.

I Byen Vår Drammen siden 2017

Louise Winness Prestgard har siden 2017 vært ansatt i i Byen Vår Drammen AS (BVD) som leder av arrangement og festivalsjef for to av byens store begivenheter; «Elvefestivalen» og «Globus internasjonale musikk- og kulturfestival». Hun har vært ansvarlig for arenaproduksjon under FIS World Cup Drammen, prosjektleder for 17. mai markeringen i kommunen og andre kulturrelaterte produksjoner i Drammen.

Prestgard har vært styremedlem i Oslo Konserthus og Røverstaden siden 2018. Louise har gjennom sine år i BVD bidratt til et sterkere samarbeid mellom parter i kommune, næringsliv, redningsetater og frivilligheten i forbindelse med arrangementene. Hun er kjent for sitt engasjement, organisatoriske arbeid, sin tillitsvekkende kommunikasjon og utadvendte vesen.

Før Prestgard startet i BVD, var hun daglig leder og festivalsjef for Norges største festival for barn; Miniøya (Tøyenparken/Oslo). Miniøya er søsterfestival av Øya. Hun har også skrevet en bok om godteriets historie i Norge, jobbet som lærer i skolen og vært produktsjef for noen av Norges og verdens største artister i plateselskapet EMI Music Norway.