Allerede i midten av oktober skal entreprenørene være ferdig på området, og så langt er det mange som har vist interesse for ny bolig på feltet.

– Vi ønsker at alle nye og tidligere interessenter til å ta seg en uformell kjøretur for å se, sier salgsrådgiver for Stillerud Joachim Røren.

– Bare gjennom visningsplakaten vi har satt opp ved innkjøringen fra Gamle E18 og inn mot Kornveien, har gitt oss mye interesse. Finn-annonsen har gitt en del henvendelser, og vi ser at dette appellerer til flere kjøpergrupper, legger Røren til, som tror de fleste som er interessert vil være småbarnsfamilier, førstegangskjøpere og folk fra nærområdet.

Helhetlig

Det er satt opp støyskjerm mot gamle sørlandske for å minske støy fra nærområdet og E18, samtidig som entreprenørene er i avsluttende fase med å beplante, gjøre ferdig ballsletten og sette opp lekeplassen.

– Nå ser vi helheten på feltet, og tror og at potensielle kunder vil gjøre det samme, sier Ole Kristian Lofsberg, daglig leder for Stillerud Utvikling.

7 av 18 solgt

I skrivende stund er 7 tomter solgt, der byggmestere har satt opp hus i egenregi for videresalg.

– Første kunde er som nevnt flyttet inn, og ser ut til å være veldig fornøyd. Vi selger i utgangspunktet tomtene med byggeklausul, men kommer det kunder som ikke ønsker dette ser vi om det kan løses på en god måte, sier Røren.

Boligfeltet har en beliggenhet med kort vei til Drammen. Det er også kort vei til E18 hvis man skal sørover, som utbyggerne tror appellerer til flere.

– Samtidig er det kort vei til barneskole, golfbane og mange andre aktiviteter, så vi håper jo at dette kan bli et attraktivt sted for de fleste familier, sier Lofsberg.

Åpen dag

Nå som det tar form har vi merket at det er en økt interesse, selv i disse usikre tidene. Det skal arrangeres en åpen dag 22. oktober, og da ønsker vi alle velkommen.

Det å bo i en helt ny enebolig kontra en eldre bolig i disse tider med høye strøm priser er noe entreprenøren merker at kundene i stor grad verdsetter.

– Samtidig har man minimalt med vedlikehold i årene fremover. Dette er elementer som kundene våre foretrekker i en urolig situasjon. Vi opplever at flere kunder ønsker bærekraftige løsninger, solceller er virkelig i vinden om dagen, sier Røren.

– Det er bare å ta kontakt på 908 08 753 for en uformell prat dersom det skulle være av interesse, sier Røren.        

FAKTA: Prosjekt Stillerud

•  Tomter fra ca. 700 kvadrat og oppover sør i Drammen.

•  Kunden kan selve velge bolig, og gjøre  eventuelle tilpasninger og tilvalg ved kjøp av tomt.

•  Eneboligene må følge reguleringsbestemmelsene på området, som

    blant annet tillater en tomteutnyttelse på 30%.

•  Kort vei til E18

•  Gåavstand til barneskole