Bilbransjen sliter med store transport- og leveringsutfordringer som ettervirkninger av Covid 19, samt stor mangel på micro-chips og halvledere til bilene. Konsekvensen er lange leveringstider for kundene, og flere importører forteller om opptil 1 års ventetid på el-biler.

Derfor garanterer BYD Norge nå 24-timerslevering på el-varebilen BYD T3! Dermed kan du få levert din neste arbeidsbil tilnærmet på dagen.

BYD Norge forteller at det også har kommet flere ankomster med 7-seteren BYD Tang SUV som er tilgjengelig for rask levering.

Ettersom BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, micro-chips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv, blir de dermed ikke berørt av problematikken rundt tilgang på disse komponentene. I tillegg har importøren RSA en langsiktig filosofi om å alltid ha biler på lager ved å bestille et stort antall biler til eget lager på Drammen Havn. Kombinasjonen av dette medfører en svært gunstig leveringssituasjon få andre bilmerker kan måle seg med.

Om BYD

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 50 land og regioner. Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, mirochips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør og den offisielle distributøren av BYD i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de nordiske markedene. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden. I dag er RSA importør for BYD person- og nyttekjøretøy i Norge, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige, Danmark og Finland.