– Etter over ett år med Altibox Bedrift Premium, kan pakkeløsningen vise til raskt fibernett, stabil wifi og en av markedets beste sikkerhetspakke inkludert, sier Kristian Martinsen, salgssjef for bedrift i Viken Fiber.

Når en bedrift angripes, kan sensitiv data havne i feil hender. Det spiller ingen rolle om det er en frisørsalong eller advokatkontor. Når bedriften angripes kan alt fra person-sensitive opplysninger, timelister, salgs- og innkjøpsoversikter og regnskap bli borte. Med Viken Fibers Altibox Bedrift Premium får du sikkerhetsløsninger som oppdager og stopper angrep, filtrerer innhold, blokkerer skadevare og beskytter mot DDoS-angrep.

DDoS er koordinerte angrep med store mengder data som sendes til en server for å blokkere annen type trafikk. Angrepene kan slå ut en server, en bedrifts funksjoner og påføre bedriften store økonomiske tap.

Ny teknologi som kommer kundene våre til gode

– Partnerskapet med Altibox har i alle år gitt oss det aller siste av ny teknologi. Altibox samarbeider med Cisco Meraki som er kjent for å levere wifi-opplevelse i verdensklasse. Altibox Bedrift Premium har blitt en suksess, sier Martinsen.

Et trådløst nett som ikke er satt opp på riktig måte kan gå utover bedriftens produktivitet. Det hjelper ikke å ha en rask fiberlinje, hvis det trådløse nettet er dårlig. For å utnytte kapasiteten som er tilgjengelig i fiberkabelen, er man avhengig av et godt wifi-nett. Dersom det trådløse nettet ikke henger med, kan man få en dårlig opplevelse. I tillegg mangler eldre utstyr mulighet for å sikre det trådløse nettet godt nok.

Mange bedrifters trådløse nettverk benyttes stadig av flere typer enheter. Det kan være bedriftens arbeidsstasjoner, ansattes mobiltelefoner, printere og gjestenett. Derfor er det viktig med god dekning, høy hastighet og at nettverket er stabilt helt fram til pc’en eller mobilen til de ansatte.

Et adskilt bedriftsnett og gjestenett øker sikkerheten og sikrer at bedriften alltid har prioritet i nettet. Vi sikrer at bedriftens gjester får egen tilgang til internett gjennom egen pålogging på det trådløse nettet.

 

Kontakt oss i dag!

Velger du Altibox Bedrift Premium får du garantert et trådløst og stabilt nettverk som leverer funksjonaliteten din bedrift trenger, samtidig som vi ivaretar sikkerheten i nettverket.

Og kanskje best av alt, forteller Martinsen – ved å ha Viken Fiber som leverandør av både fiber og wifi, slipper du å forholde deg til flere aktører på ditt nett, og vi er til stede 24/7 om noe går galt.

– Ta kontakt med oss i Viken Fiber – så finner vi den beste løsningen for din bedrift.

 

Dette er inkludert i Altibox Bedrift Premium*:

Cisco Meraki MX68-router

1 stk innendørs wifi-punkt

Gjestenett

Utvidet Sikkerhet

Standard SLA

*krever Altibox Bedrift Fiberbredbånd.