Mårbu og Raudhelleren er to populære hytter. På begge hyttene håper vertskapene at så mange som kan tar turen oppover i løpet av påsken.

– Vi gleder oss til endelig å kunne fylle hytta med påskebrune gjester! Det er nok snø og gode forhold! Løypene er ferdig kvista og ligger forlokkende og bukter seg innover snøkledde vidder, sier Anne Grethe og Stein, vertskapet på Mårbu turisthytte.

– Vi jobber med å grave frem hytta, og tilrettelegge for hyggelige opphold hos oss. Fjellet er så vakkert nå! Det er lyst, og snøen lager en fantastisk stemning på denne tiden av året! 

Mårbu turisthytte  ligger idyllisk til på Skartåkervollen langs Søre Nordmannsslepa, ved nordenden av vannet Mår. Hytta er et naturlig stoppested under en hytte til hytte-tur på Hardangervidda, men området innbyr også til flotte dagsturer og egner seg godt for barnefamilier som ønsker å bo fast i flere dager. 

Rauhelleren  er en populær turisthytte der den gode gamle atmosfæren fremdeles sitter i veggene. Hytta ligger ved Langesjøen midt på Hardangervidda, med en utrolig sikt både øst- og vestover. Hytta er sentralt plassert i hytte- og rutenettet på Hardangervidda, men området rundt byr også på gode muligheter for dagsturer som egner seg for barnefamilier.