Klubbens daglige leder Daniel Picard er turneringens primus motor og turneringsleder.

­– Dette blir moro. Turneringen er en FIP Rise-turnering; dvs på høyt internasjonalt nivå. Flere av spillerne som kommer er heltidsspillere og ranket rundt nummer 100 i verden. Det blir spennende å se hvordan de seks norske elitespillere hevder seg på hjemmebane, uttaler Daniel Picard til norsktennis.no.

- Vi får et 22-lags tablå. Vi kunne nok ønsket oss flere påmeldinger, men det spilles 2 andre FIP-turneringer samtidig. Av disse tre er det faktisk vi som har flest påmeldte.

Daniel Picard er kjent for mange, ikke minst i tennismiljøet. Han er blant annet regjerende Norgesmester i veteranklassen for 40-åringer. Padel stiftet han bekjentskap med via noen venner som hadde spilt padel i Spania. De tok ham med på Fornebu, rett etter at senteret hadde åpnet. Pr idag angir han utendørs tennis og padel som like morsomt å spille.

En ny idrett i Norge

Picard fremhever at padel er en så fersk idrett her på berget at vi som nasjon henger et stykke etter de beste.

-Det er kanskje først når vi får en generasjon som har vokst opp med padel at vi får spillere og et nivå som virkelig hevder seg internasjonalt. Her ligger svenskene et godt stykke foran oss.

Norges største klubb

Drammen Padel er Norges største padelklubb med over 300 medlemmer. I mai i år flyttet klubben i nye og delikate lokaler med bl.a 6 padelbaner, 1 singelbane, 3 golfsimulatorer og styrkerom. Foruten Daniel Picard jobber Nino Arino og Michael Geraghty ved senteret. Picard fremhever at „kvalitet” skal gå igjen i alt de gjør.

Picard avslutter med å ønske alle velkommen til FIP Rise Norway og Drammen Padel fom torsdag tom søndag denne uken. Og for de som ikke har anledning til å møte opp, så streames kampene på Matchi TV.