Flere kjente navn fra musikk- og teaterlivet i Drammen medvirker, og vil du være med og synge litt selv, kan du jammen dét også.

Kanskje høres en musikalsk fristund denne lørdags ettermiddagen, 10. desember og midt i julestria, litt forlokkende ut? Utvalgte viser av Taube, sanger fra Solbergspellet og fortellinger om snurrepiperier kan få øynene til å smile. Og strupen kan få yppe seg med Øystein Sunde og Postgirobygget, for å nevne noe.

Om programmet

– Sangforeningen feirer en litt forsinket 175-årsdag, forteller Rolf Gunnar Ødegaard, primus motor og musikalsk leder for Drammen Sangforening.

– På grunn av pandemien har vi måttet utsette arrangementet i et par år. Så da har nok Rosa måttet vente utålmodig på ball, og likeledes kommer Inbjdan til Bohuslän en smule forsinket, men vi er sikre på at we´ll meet again, sier Ødegaard, som med dét henviser til noen av visene som står på jubileumsprogrammet.

Fra Solbergspelet

Pål Nag Aas er blitt et kjent navn for mange i det han forteller fra sine reiser som gjerne ender opp med fulle kofferter og snurrepiperier fra både nært og fjernt.

– Kristin Gjelsnes, Kyrre Bill Iversen og Wilfred Liljeros har underholdt med sitt Taubeprogram i flere år og kan sakene sine godt. De vil nok gi oss en real smakebit, sier Ødegaard.

– Og utvalgte viser fra «Solbergspellet» gleder Rolf Bergersen, Wilfred Liljeros med flere seg også til å gi publikum, fortsetter han.

Til slutt nevnes kaffen og wienerbrød som er inkludert i billetten.
– Vi synes det er hyggelig hvis våre gjester kan nyte en koselig ettermiddagsstund med både sang, kaffe og kanskje også en god prat.

Medvirkende på Håndverkeren, 5. etasje, lørdag 10. desember kl. 15:00:

Kristin Gjelsnes, Wilfred Liljeros, Kyrre Bill Iversen, Pål Nag Aas, Rolf Bergersen, Rolf Ødegaard, Siv Amundsen, Vigdis Løver og Drammens Sangforening