Mathias sin første singel «I Could Love you in Another Life» plasserte godt i New Music Friday på Spotify og ble lagt merke til av tastemakers som blant annet Indie Folk Central. Da han slapp sin andre låt “Wooden Bones” gikk den rett inn i spillelistene til NRK P3 og ligger i skrivende stund fortsatt listet på kanalen.

Nylig aktuell med låten «Something Else» er han nå klar for å kickstarte nyåret med enda et slipp den 14. Januar; singelen New Tattoo. “Jeg skrev teksten en natt jeg ikke fikk sove. Akkurat som den første linja sier så fant jeg sangen på senga. Noen ganger bruker man lang tid på å skrive en sang, alt fra uker til måneder, men denne skrev seg selv en enkelt natt og jeg har ikke endret på teksten siden.”

­– Med en behagelig atmosfære leverer New Tattoo en historie om et forhold som tok slutt, og følelser som går over til å bli minner om noe som en gang var det mest verdifulle man hadde. Med oppløftende melodier er singelen en slags hyllest til det fine som var, og det å komme seg videre i livet, sier Mathias Gundhus om nyutgivelsen.

New Tattoo gis ut den 14. Januar via Toothfairy.