Lørdag 25. september inntar Eurovision-veteranene Elisabeth Andreassen og Anita Skorgan Musikkteateret på Kongsberg med sitt show BettanitA. 15 år gamle Eline Roa fra Drammen skal varme opp for damene med sine egne låter.
Eline elsker å stå på scenen. En ny og fengende single, "I Am Done", på engelsk kom ut i april og var listet på Spotifys «New music Friday». Dette er den første singelen på EP-en som kommer litt senere. Elines nye lydbilde er inspirert av artister som Dagny, Julie Bergan og Astrid S.
Eline vant Melodi Grand Prix Jr. i 2018 med gruppa 4everU og låta «Forandring» og har utgitt 3 egne singler i 2020. I samarbeid med Fredrik Amadeus har hun sluppet en egen versjon av «Shallow» i 2019 og en nykomponert fengende julelåt i 2020, «Min jul er best».
Videre har hun erfaring fra forskjellige sceneopptredener både fra TV, festivaler og turneer. Hun har sunget sammen med filharmonien med låta «Plass til flere» i 2019, Allsang på grensen på TV2 og turnert Norge på langs med juleshow i regi av Melodi Grand Prix Jr julen 2018 samt spilt hovedrolle i forskjellige musikaler.

Anita Skorgan og Elisabeth Andreassen gleder seg til å møte Eline, og har uttalt følgende om drammenstalentet:

Anita Skorgan:
«Eline Roa er et klart talent! Jeg gleder meg til å møte henne. Hun står på og er på god vei til å lykkes stort. Å la unge talenter få slippe til på de store scenene, er en ekte glede for oss å kunne gjøre. Det er en fryd å se det gro så fyldig og fargerikt i Norges mange kunstnerbed!» 

Elisabeth Andreassen:
«Skikkelig tøff låt Eline! Hørte på "I am done" og der ligger en fremtid om jeg får si hva jeg vil! Eline har allerede en solid grunn som hjelper godt når de store oppgavene kommer. Jeg ønsker henne all lykke på veien. Eline virker også veldig målbevisst allerede, så dette blir bra. Det skal bli hyggelig å hilse på Eline».