Det har vært økende pågang ved Mjøndalen Kiropraktikk & Helse de siste årene. 

– Ryggsøylen sladrer på livet, sier daglig leder og Kiropraktor Tor Erik Freng Blichfeldt, som er spent på å få en ny kiropraktor med på laget for å dekke det økende behovet.

– Jeg gleder meg til å komme i gang, og hjelpe andre på en helhetlig og naturlig måte her i Mjøndalen, sier Kine Bergstøl.

I likhet med sin læremester, bruker hun en skånsom innfallsvinkel i sitt kiropraktorvirke.

– Jeg har troen på å se hele mennesket og hvordan ulike stressfaktorer spiller inn. Derfor valgte jeg å jobbe i denne Kiropraktorkjeden med Tor Erik.

Kine Bergstøl har sett hva skånsom Kiropraktorbehandling, meditasjon og yoga har gjort for egen helse og velvære, og har oppnådd gode resultater med disse teknikkene i England.

– Jeg er utdannet yogainstruktør og fremover skal vi tilby yoga-timer hver uke her på klinikken. Kropp og sinn henger sammen, og pusten er så viktig for helse og livskvalitet.

– Dersom du opplever ubehag, anspenthet, lite energi eller tretthet så kan det hende at kroppen prøver å fortelle deg noe. Det kan være lurt å lytte til kroppens signaler og gjøre endring før den roper til deg med intense smerter, svimmelhet eller hodepine, forteller Kine Bergstøl lidenskapelig.

Tor Erik Blichfeldt mener det er essensielt for å oppnå langsiktig effekt av behandlingen. Vår helhetlige tilnærming tiltrekker mange som søker noe mer, har tilbakevendende eller kroniske plager. De har gjerne prøvd mye med variabelt resultat. Flere Kiropraktorer sender utfordrende pasienter til oss fordi vi tilbyr en skånsom og mer helhetlig tilnærming.

– Vi lytter til deg og er opptatt av mennesket bak plagene, forteller han entusiastisk.