Navn: Marianne Mevik

Tittel/selskap: Senterleder på CC Drammen

Alder: 56

Bosted: Slemmestad

Sivilstand: Kjæreste med Anders Henni

Korte fakta om selskapet: CC Drammen er et bysenter med lang tradisjon i Drammensregionen. I 2020 åpnet CC Helse i 3 etg. Senteret har en sterk posisjon i Dammen og omegn, og er det senteret som har hatt størst vekst i vårt område de siste to år.  Kjøpesenteret har blitt et naturlig knutepunkt som trekker kunder fra et stort omland.

FAKTA CC Drammen
Byggeår: 1968/2017

Eier: Scala eiendom AS (01.07.2019)
Antall butikklokaler: 32

Antall Ansatte: ca. 200
Antall P-plasser: 400
Totalt areal: 20.800m2 kvm
Antall besøkende 2020: 1,6 mill.
Omsetning 2020: 630 mill.
 

– Hvilken bok har betydd mest for deg profesjonelt?

– Ups, her blir jeg nok litt svar skyldig, men boken til Erik Berstrand Larssen, Nå!  ga meg mye. Den handler om å gripe øyeblikket og samle tankene, og det trenger jeg. Veldig glad i bøker, men må nok innrømme at det går mest i skjønnlitteratur.

– Hva gjør du etter jobb?

– Er ikke så flink til å slappe av i sofaen, og liker å ha prosjekter på gang. Om jeg ikke pusser opp eller holder på i hagen blir det nok en tur på Evo treningssenter eller en tur i skogen.

– Er du aktiv i idrett?

– Det er å overdrive, lenge siden jeg var aktiv idrettsutøver. Men å røre på meg er jeg glad i.

– Hvor drar du på ferie?

– Vi har seilbåt som blir brukt flittig fra påske til oktober. Og i disse korona-tider har den vært god å ha. Er også heldig med at vi har en familiehytte på fjellet. Ellers gleder jeg meg til å kunne reise igjen og da gjerne til Mallorca. Det er en øy med mange muligheter som jeg er veldig glad i.

– Sjø eller fjell

– Ja takk, begge deler.

– Ditt yndlingsprogram på TV?

– Bruker ikke så mye tid foran tv-en. Det har jeg for mange jern i ilden til. Men foruten om nyhet- og aktualitetsprogrammer liker jeg koselige programmer som «der ingen skulle tru at nokon kunne bu», Og kanskje programmer om oppussing

– Hvilken duppeditt har gjort livet ditt enklere?

– Det må jo være mobiltelefonen min og kartplotteren i båten.

– Hva ler du av?

– Det meste, bare ikke det er på andres bekostning. 

– Ditt livsmotto?

– ­Å leve lykkelig kan man bare gjøre fra dag til dag.

– Favorittmat?

– Jeg spiser og liker all mat, og syntes det er gøy med nye retter.  Man skal jeg trekke frem en rett står farmors saltkjøtt og stappe høyt på listen.

– Hvilket annet yrke kunne du tenkt deg?

– Jeg har vært Senterleder for mange kjøpesentre i 25 år nå og kunne faktisk ikke tenke meg å gjøre noe annet.  En fantastisk jobb jeg stortrives med. Å få være med på å utvikle CC Drammen har vært et eventyr.