TOM HELGESEN tekst og foto

– Selv om vi ikke er de største i bransjen, har vi tyngde nok til å gjennomføre et hvert prosjekt, uansett størrelse. Vi har innredet kontorer og kontorlandskap siden tidlig 80-tallet, forteller Pål Moen, som nylig har overtatt som eier, sammen med sin kone Marianne. Kontorcompaniet har fokus på kvalitetsprodukter fra skandinaviske produsenter og designere, noe kundene pris på.

Kundens beste prosjektpartner

Gjennom alle disse årene har selskapet opparbeidet seg en betydelig kompetanse innen faget, og de vet hvordan man skal få til en vellykket leveranse. - Vi tar stort eierskap til prosjektet, og vi vet at kundene setter pris på at én og samme kontaktperson hos oss følger deg hele veien i prosjektet fra tilbud til ferdig leveranse. Selv om vi heter Kontorcompaniet, er vi ikke bare en forhandler av kontormøbler. Vi er også kundens beste prosjektpartner på veien fra skisse til ferdige lokaler, sier han.

Flott showrom i Havnegata

Kontorcompaniet forhandler kun kvalitetsprodukter, hovedsaklig fra norske og skandinaviske leverandører som er velrenommerte. Dessuten har de et flott showrom i Havnegata i Drammen der kundene kan få se mye av de flotte kontormøblene de selger.

Kontorcompaniet møblerer for øvrig ikke bare for det lokale næringslivet i Drammen, men har også kunder både regionalt og nasjonalt.
Konkurransedyktige på pris

I det Drammensbaserte selskapet har Pål altså nylig overtatt driften av butikken som i dag har fem ansatte. Det familieeide Kontorcompaniet forhandler kjente merker som blant annet Vitra, Hay, Fora Form, Håg og Muuto. Av store nasjonale kunder kan nevnes Norwegian, Ice, Yara og nå sist Axactor.

– Fornøyde kunder er den beste reklamen firmaet kan få, og vårt tette samarbeid med både sluttkunder og interiørarkitekter sikrer et godt sluttresultat. I konkurransen mot de store nasjonale kjedene må vi være konkurransedyktige på pris, men det er gjennom vår servicegrad vi virkelig kan skille oss ut, forteller daglig leder.

 

Fakta: Kontorcompaniet

* Familiedrevet og frittstående selskap med fem ansatte som har base i Drammen.

* Kontorcompaniet har over 40 års erfaring i bransjen. Leverer kontormøbler og innredninger både lokalt, regionalt og nasjonalt. Miljøfyrtårnbedrift som tar miljøet på alvor.

* Daglig leder er Pål Moen. Omsetter for i underkant av 20 millioner kroner i året i et normal-år

 

Fakta: Office:Reborn

* Kontorcompaniets egen kundemesse arrangeres 23. september

* Kontorcompaniet arrangerer messe for arkitekter, bransjefolk og sluttkunder i høst. Det skjer i bedriftens eget showrom i Havnegata 33. Se nettsidene Kontorcompaniet.no for påmelding.