Praktfulle Inkognito Park, som er eid av eiendomsselskapet Recreate, er ikke noe hvilket som helst bygg heller. Det ligger rett ved Slottet i Oslo, og er et praktbygg i ordets rette forstand. Recreate har rehabilitert bygget fra 1874 til å bli en bærekraftig og høyteknologisk lokasjon for fleksible kontorløsninger.

Bygningen på 3300 kvm har en svært sentral beliggenhet på Solli Plass, og den har tidligere huset både rittmestere og statsministre. Nå er eiendommen altså transformert til å bli en av hovedstadens flotteste lokasjoner for fleksible kontorløsninger.

– 24SevenOffice og Evolve flyttet inn i bygget nå i høst. Metropolis Arkitektur og Design AS, representert ved Lena Axelson, har stått for detaljering av overflater, farger og interiør. Vi i Kontorcompaniet har møblert eiendommens felles kantine, samt for leietaker 24SevenOffice, forteller Pål Moen.

Det er ingen liten jobb for det Drammensbaserte firmaet, for kantina har plass til 50 personer. I tillegg har Kontorcompaniet møblert kontorene til 24SevenOffice beregnet for hele 75 personer. Recreate, Metropolis Arkitektur og Design AS og Kontorcompaniet har hatt et godt samarbeid om Inkognito Park. Så godt at trioen er klare for nye oppgaver sammen. – Det neste som står for tur er i Tønsberg om en måneds tid. Recreate er jo et framoverlent eiendomsselskap med portefølje i aksen Porsgrunn-Oslo. Med andre ord midt i blinken for oss, sier daglig leder hos Kontorcompaniet

– Vi har jobbet med Kontorcompaniet på flere prosjekter nå, og vi oppfatter dem som en fleksibel, pålitelig og veldig god sparringspartner i forbindelse med våre prosjekter. Både interiørarkitektene og prosjektlederne våre har blitt veldig glade i Pål og Kontorcompaniet, sier eiendomssjef Magnus Watvedt i Recreate.