Kumoji blir ofte omtalt som et fyrverkeri av en artist, dronningen av soul og Norges svar på Tina Turner.

Anna-Lisa deltok i Melodi Grand Prix i 2019 og ble gullfinalist med den hip hop-inspirerte poplåten; «Holla». Hun har siden gjort seg synlig blant annet i Stjernekamp, Beat For Beat, Senkveld og kvelden Før Kvelden og har delt scene med flere større artister som blant andre; Hanne Krogh og Åge Steen Nilsen. Hun er også stemmen i flere Walt Disney og Netflix filmer som Frost, Skjønnheten og Udyret, Encanto og flere.

– Queen Bees er en oppfordring til- og en hyllest til de som velger å finne lykken fra innsiden og ut. Jeg mener at vi alle er verdige et deilig liv, fylt med glede og kjærlighet uansett hva vi har på konto, hvordan vi ser ut eller «er» i forhold til samfunnets fastsatte rammer og normer. Jeg oppfordrer alle til å elske seg selv, livet man har- og til å skape vår egen verden der alt er lov!

«Queen Bees» er først og fremst en fengende gladlåt med livsglede, moro og galskap som hovedbudskap. Jeg er oppvokst med MGP og jeg elsker konseptet. Jeg storkoste meg da jeg var med i 2019 og gleder meg derfor veldig mye til å få oppleve denne folkefesten nok en gang! Anna-Lisa slipper sin debut singel «Queen Bees» gjennom Warner Music mandag 10. januar 2022.

Anna-Lisa Kumoji (32) er forhåndskvalifisert til den norske finalen i Melodi Grand Prix, men får vise frem sin låt «Queen Bees» lørdag 12. februar i det NRK har kalt Sistesjansen. Den nye låten har hun skrevet sammen med Olli Äkräs, Alan Roy Scott og Elsbeth Rehder.