Det er så hyggelig å få lov til å presentere Drammens nye avis – Drammensavisa. Vi skal bringe gode saker hjem til din postkasse – en avis fri for klikkagn. For her må man bla på den gammeldagse måten, noe vi tror mange savner i vår digitale verden. Som ordfører Monica Myrvold Berg sier i intervjuet på side 4: Det er kos med kaffekoppen og en papiravis. Eller som næringslivsleder Rune Kjølstad uttaler i vårt næringsbilag: – Ingen er tjent med monopolisme. Det er viktig at flere medier bryr seg om næringslivet.

Vi vil lage nyheter på vår måte, vi vil skrive om kultur i videste forstand, og vi vil ha underfundige og gode reportasjer. Vi ønsker å bevege leserne, få frem godfølelsen – eller sinnafølelsen, og kanskje til og med tårer. For oss er alle i Drammen drammensere, uansett alder, kjønn og hudfarge. Vi er utrolig glade i byen vår.

Med i vår første utgave finner du vårt første næringsmagasin, DA Næringsliv. Her vil vi ta tempen på næringslivet i Drammen, med næringsnyheter i mange fasonger. DA Næringsliv kommer i tillegg ut til alle bedrifter i byen, og det gjør vi for å vise at vi tar næringslivet på alvor. DA Næringsliv vil følge med Drammensavisa den siste onsdagen hver måned.

Både Drammensavisa og DA Næring trenger DIN hjelp. Vi vil ha tips om alt som skjer, enten det er en morsom, liten historie du vet om, noe du opplever spennende, urettferdig, trist eller godt. Det samme med DA Næring. Høyfinans og konsernnyheter er spennende saker for byen vår og DA Næring. Også nyansettelser, en kollega som har utmerket seg eller at en liten bedrift vokser, kan være en sak for våre spalter. Kontakt oss på red@drammensavisa.no.

Bak Drammensavisa står Polinor Media AS, et selskap i Polinorgruppen, som holder til på Gulskogen.

Vi håper du blir fornøyd med avisen, og at du vil følge oss videre.