Kondistreninga Drammen hadde målt opp og merket en runde på 1,1 kilometer med utgangspunkt i bensinstasjonen i sentrum. Her hadde de også plassert et bord med kaker og godsaker hvor deltakerne kunne forsyne seg.

– Det var stor innsats av både store og små. Vi ble ekstra imponert av de tre barna, hvor den eldste var 7 år. De løp runde på runde i crocs og slippers, forteller Morvarid Guldbrand som er ansvarlig for Kondistreninga Drammen.

Etter to timer med løping og kakespising, var det trekning av mange flotte premier som var gitt treningsgruppa i gave både fra KIWI, Bjørn Myhre Sport, Eiker Cykkelklubb, Mølla Kaffebar Mjøndalen og Team Kondis.

Kondistreninga kommer til å ha treninger hver torsdag klokken 18.00. Første trening vil være torsdag denne uka. I tillegg vil gruppa ha trening neste uke før den tar tre uker sommerferie. Har du lyst til å være med er det bare å møte opp utenfor Family treningssenter i Mjøndalen.

– Kondistreninga er gratis og åpen for alle enten en er erfaren løper eller helt fersk med løping og ikke istand til å løpe særlig langt sammenhengende ennå. Det er bare å møte opp, oppfordrer Morvarid.