Etter to år med pandemi er loppelageret stappfullt, med mye spennende og fint til en billig penge.  Loppene skal selges lørdag og søndag fra klokken 11 til 15 på Hegg skole i Lierbyen.

En stor gjeng med frivillige jobber på spreng for å gjøre alt klart. I tillegg til loppene som selges, blir det kafé med salg av kaker, vafler, pølser og drikke. Auksjon av finlopper blir det også, lørdag klokken 13.00. Alt overskudd går til skolekorpset og barna. 

Høvik og Lier skolekorps rekrutterer fra skolene Høvik, Hegg, Gullaug og Egge, og tar imot aspiranter fra andre til fjerde klasse. Et flott tilbud til unge musikk- og 17. mai entusiaster, med fokus på musikk, glede og fine opplevelser takket være frivillig innsats. Og dette tradisjonsrike årlige loppemarkedet. Korpset fyller 70 år i år og skal senere i høst arrangere jubileumskonsert.

– Vi gleder oss til å endelig kunne avholde loppemarkedet igjen denne helgen! Vi håper å se at det kommer masse folk fra både fjern og nær som finner nyttige og unike lopper på Hegg denne helgen. Uttaler korpssekretær Karine Sandsbråten og loppegeneral Knut Ivar Støfring.