– Partnerskapet med Tempur sikrer oss et enda bredere utvalg av senger og best mulig søvn for kundene våre, sier adm. direktør Henning Eriksen i Møbelringen.

Det nye partnerskapet med Tempur sikrer et enda bredere utvalg av senger i alle Møbelringen-butikker allerede denne uken.

– Våre kunder skal sove godt om natten. For å sikre at alle finner den sengen som er riktig for seg hos oss, vil vi ha et bredt utvalg. Derfor er vi ekstra glade for vårt nye partnerskap med Tempur, verdens største sengeleverandør – med et unikt patent på madrasser og puter, sier adm. direktør Henning Eriksen i Møbelringen.

Styrker Tempur

– Vår visjon er «Improving the sleep of more people every night, all around the world». Med utvidet distribusjon av våre produkter gjennom Møbelringen, vil vi tilby enda flere bedre søvn. Møbelringen er kjent for god kvalitet og bredt sortiment, og har butikker i hele Norge. Derfor vil dette samarbeidet styrke oss ytterligere, sier Björn Sörenson, Managing Director for Tempur i Sverige og Norge.

Hemmelig oppskrift

Tempur-materialet er et unikt minneskum som tilpasser seg kroppstemperatur. Vekt og kroppsfasong er dermed med på å avgjøre hvilken seng du sover best i. Hvordan materialet lages er en godt bevart hemmelighet. Under ti personer i hele verden kan oppskriften, og samtlige jobber hos Tempur.

 

Fakta om Møbelringen

Norsk faghandel for møbler, stiftet i 1985.

68 medlemseide butikker over hele landet, fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord.

Hovedkontor på Lierstranda nær Drammen, med Henning Eriksen som administrerende direktør.

Medlem av mobelfakta.no, med miljøsertifisering av bedrift og produksjon, samt miljø- og kvalitetssertifisering av møbler.

Medlem av Grønt Punkt Norge, og støtter myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje.