Peter Nordberg og Hanne Sørvaag har spilt inn en ny duett sammen.

– Vi pleide å fleipe om at navnene våre er perfekte for en duo.

Hanne Sørvaag, som i sosiale medier har delt hvordan hun tok en timeout fra august, kom med gledelige nyheter i helgen:

- Noen ganger må en til bunns for å sparke fra. Jeg er nå i gang med nye musikalske samarbeid, og først ut er en låt med min gode venn Peter Nordberg, lyder det fra Sørvaag, mens hennes svenske låtmakker legger til:

– For noen uker siden var Hanne Sørvaag her i studio. Vi pleier å fleipe om navnene våre, at de er perfekte for en duo, Sørvaag & Nordberg, og nå har vi skrevet en duett. «Har du glömt meg» slippes fredag.

De to har kjent hverandre og vært gode venner siden de møttes på en av Stavangers musikkscener for mange år siden. De har fortsatt å holde kontakten, og noen ganger gjort felles konserter.

– Jeg husker en oljeplattformturné vi gjorde en gang for rundt ti år siden, jeg tror det var ti plattformer på tre dager, minnes den svenske sangeren og låtskriveren – kjent her til lands også for sitt samarbeid med Vidar Johnsen. De ga ut tre plater sammen i årene 2007-2009, fikk gode listeplasseringer og ble Spellemann-nominert.

En gjenforeningsturné var planlagt i 2020, men ble avlyst på grunn av koronapandemien. Nå skriver Peter Nordberg på Facebook at de planlegger å gjøre den til neste høst.