- Håkon er en meget godt kvalifisert kandidat, som vil sikre kontinuitet og stabilitet i stillingen i en viktig fase for Glitre Energi, sier konsernsjef Pål Skjæggestad i Glitre Energi.

- Hele organisasjonen har lært Håkon å kjenne som en grundig og faglig dyktig finanssjef. Han kjenner konsernet svært godt gjennom tett samarbeid med avtroppende CFO de siste ni årene, sier han.

Levy tar over rollen for Margrethe Smith som er ansatt som ny økonomidirektør i Statnett fra 1. april.

Levy kom til Glitre Energi fra DNB Markets i 2013. Han har en mastergrad i finans fra BI (siviløkonom) og er sertifisert finansanalytiker fra Norge Handelshøyskole. Han startet karrieren som konsulent i PA Consulting Group før han jobbet åtte år som finansanalytiker i Fondsfinans og DNB Markets med fokus på kraft og fornybar energi. Levy har i tillegg en rekke styreverv blant annet i Viken Fiber, Nettpartner, Aidon, Becour og Zephyr. Han bor i Oslo med samboer og to barn.

- Jeg er svært motivert for oppgaven og setter stor pris på å bli vist denne tilliten. Jeg ser fram til å jobbe enda bredere på tvers av konsernet med nye oppgaver og i et tettere samarbeid med flere dyktige kolleger, Levy som har vært konstituert i stillingen siden 1. desember.

- Det har vært spennende å følge utviklingen av Glitre Energi gjennom de snart åtte årene jeg har vært en del av konsernet, og jeg ser nå frem til å bidra til å videreutvikle Glitre Energi, sier han.