Trioen er et av de få norske ensembler som spiller klassisk musikk, folkemusikk og gammeldansmusikk side om side. Siden de startet opp sitt samarbeid i 2015, har de hatt en rekke konserter på små og store scener i hele landet, og spilt inn flere kritikerroste plater.

På programmet til konserten i menighetshuset vil det blant annet bli spilt utdrag fra trioens siste plater, med musikk av Per Bolstad, Bjarne Olsen og Anders Sørensen. Videre vil det også bli spilt klassisk musikk av bl.a. Fritz Kreisler, Pablo de Sarasate og Johann Sebastian Bach. Programmet vil også inneholde tango, og sigøynerinspirert musikk.

De tre musikerne i trioen er alle velkjente navn i norsk musikkliv.
Arvid Engegård er som fiolinist og kammermusiker virksom over hele Europa, blant annet som primarius for Engegårdkvartetten. Videre dirigerer han regelmessig orkestre som Oslo Filharmoniske Orkester og Det norske kammerorkester.

Håvard Svendsrud har markert seg som en av sin generasjons mest aktive musikere på trekkspill, med en lang rekke prosjekter og samarbeid. Ved siden av den utøvende virksomheten, jobber Svendsrud også som produsent for sitt eget plateselskap Aksent. Svendsrud er kjent fra en rekke konserter i Bragernes kirke, hvorav flere har hatt svært god publikumsoppslutning.
Svein Haugen har vært musiker i Oslo Filharmoniske orkester i 38 år, de fleste av årene som solobassist. Han spiller dessuten i orkesteret «Sturm und Drang», og medvirker fast i Håvard Svendsruds ulike ensembler. Haugen er også kunstnerisk leder for sin egen festival «Festitur» i Vesterålen. 

PS: Konserten i regi av Aksent starter klokken 1900, og billettprisen er 200 kroner.