Det moderne hotellet ble ferdigstilt i november 2019, og har en unik knutepunkts-beliggenhet på togstasjonen i Drammen sentrum.

Hotellet har 247 rom, konferanse- og møteromsfasiliteter med en kapasitet på opp mot 600 personer og brutto utleieareal på drøyt 13 500 kvadratmeter. Hotellet er utleid til en av Nordens ledende hotellkjeder, Nordic Choice, med en gjenværende leiekontrakt på 13 år.

NREP har en klar ambisjon om å øke tilstedeværelsen i Norge. I 2021 har den nordiske private equity-aktøren gjort betydelige investeringer i Norge, hentet kapital til flere av sine fond, samt doblet organisasjonen i Norge for fremtidig vekst. Hotellinvesteringen gjøres i NREP Income+, fondet som tidligere kjøpte Coops 86 000 kvadratmeter store hovedlager på Gardermoen, samt Odas nye lagerbygg på Liertoppen.

- Vi er veldig fornøyde med å få dette kjøpet i havn og dermed gi NREP et enda sterkere fotfeste i Norge. Hotell er ikke et strategisk segment for NREP men likefult et segment vi ser på med interesse, og hotellet i Drammen tilfredsstiller NREPs krav til god beliggenhet. Byggets beskaffenhet med tanke på moderne kvaliteter og bærekraft er også et sentralt moment. Forøvrig ser vi på Drammen som et interessant marked med en spennende fase foran seg. Vi gleder oss også over å gjennomføre en transaksjon med Bane NOR som er en ledende aktør i det norske markedet, sier Jens Petter Hagen, Partner og leder av NREP Norge.