Med tittelen «Lucid dreams» fremviser han en serie bilder laget i figurativ tradisjon, malt med akryl, med et drømmende og gåtefullt uttrykk - et mildt surrealistisk univers.

Arjuna utforsker kontraster både i det malertekniske og det tematiske og undersøker gjerne motsetninger og ulike egenskaper som lever side om side i verden. På en poetisk måte ønsker han å si noe om ensomhet, isolasjon, lengsel og fremmedgjøring i den menneskelige tilværelsen. Han utforsker også møtet mellom vår indre og ytre verden ; rom og bevegelse i rommet.

Ofte er det mennesker eller dyr som vandrer innover i et udefinert landskap. Objekter som stadig dukker opp er båten, hvalen, luftskipet, fallskjermen. Det som flyter og svever. Naturlovene; det som bæres av vannet og det som løftes av luften. Tid og arbeidsprosess er også viktig ; det skal finnes spor av tid og arbeidsprosess i maleriene - ofte flere lag av forskjellige verdener over hverandre.

Arjuna ble født i Bergen i 1967, flyttet til Sverige i 2003 og bor og arbeider utenfor Gøteborg.

Han har hatt flere separatutstillinger både i Norge og Sverige og har blant annet deltatt på den anerkjente juryerte utstilling Høstsalongen i Eidsvik Konsthall utenfor Stockholm flere ganger.

Kunstneren er til stede under åpningen lørdag, som blir markert med konsert og champagne.