Line-up lørdag 9. juli.

Bjørn Daniel Tørum har vært i bransjen i over 20 år. Han har satt opp seks helaften standupshow, og turnert land og strand med de mest etablerte navnene i Norge, så vel som med egne show. Han har jobbet i statene og i U.K, hvor han har flydd under vingen til gamle wingmanen til selveste Robin Williams. Bjørn Daniel dyrker den klassiske standup stilen og punchlinesene hagler når han først setter i gang. Han har stadig vært å se på scenen i Drammen hvor han stortrives.  En fantastisk hardtarbeidende komiker.

Dan Are Lykke Larsen er en unik personlighet. Her er hans egne ord: «Man kan ikke velge sin start på livet selv. Noen tenker kanskje at jeg trakk det korteste strået og fikk en sekk pakket med Cerebral parese ved min ankomst til dette livet. Manuset for hvordan livet skal bli og hva det skal inneholde er ikke satt for noen. Jeg har valgt å bruke min funksjonshemming til noe positivt. På fint heter dette Spastisk diplegi.

Jeg er født 8 uker for tidlig, så jeg har vært kjapp en gang.

Etter min mening er samfunnets rammer veldig satt.  Har man fysiske utfordringer skal man gjerne jobbe med data eller «worst case» kan man velge å bli ufør i ulike grader.

Det er mye som ikke fungerer med kroppen min, men jeg har det viktigste:Vilje, ønske om å bidra, positiv tankegang og humor. Masse humor».

Konferansier Jon Gjerde binder kvelden sammen med treffsikre kommentarer og herlig publikumskontakt. Sivilisasjoner kommer og går, men humoren til Jon består. Han startet med stand up lenge før kunstformen var etablert i Norge og vil fortsette i flere hundre år til.

Showstart klokken 19.00. Lørdag 9. juli. In Vino Veritas, Drammen.

PS: Billetter kjøper man på ticketco