Boken og forestillingen «Stardust» ble lansert under den rykkvise gjenåpningen av Norge i 2021, og er allerede sett av 15000 mennesker. I den nyfeministiske fest-forestillinen om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid, forteller Asbjørnsen om åtte kvinnelige superstjerner som brøt barrierer og tabuer lenge før bhen brant. Forestillingen tar oss med tilbake i tid og vi blir kjent med åtte utrolige kvinneliv for 100 år siden, da jazz var rockn roll. Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

Med seg på scenen har Hilde Louise en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkeste, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige…

PS: Forrige besøk i teateret i februar ble raskt utsolgt, derfor tar Asbjørnsen turen tilbake 12. oktober med sine musikalske heltinner fra forrige århundre.