Klubben består foreløpig av Martin Nordli (arrangementsansvarlig ved Drammensbiblioteket) og Pål Arnold Halum, som tidligere har vært med å arrangere Drammen Slamscene.

Drammen har en stolt poesifortid, og den vil de to poesigründerne gjerne revitalisere.

Drammen har hatt flere storheter innen denne sjangeren, som for eksempel Nils Yttri – som har 75 års jubileum, Tristan Vindtorn, Herman Wildenvey og Hans Alexander Hansen.

Til arrangementet 14. september har de invitert drammensforfatter Kari Mølmen Rosef og den etablerte forfatteren Mona Høvring. I tillegg blir det åpen mic.

Arrangør Halim tjuvstarter poesiarrangementet et par dager før, da han skal lese dikt på frivillighetsfest for Kirkens Bymisjon i Drammen, etter at han i fjor høst laget en poesivideo for Kirkens Bymisjon som nådde 400.000 unike seere på landsbasis.

– Jeg er også invitert til å lese under Oslo Poesifestival 15. oktober i år. Ved siden av dette forsøker jeg også å etablere et slags sosialt skrivefellesskap for folk som liker å skrive på Rekord Bar annenhver søndag. For meg er poesi terapi og jeg tror poesi kan være terapi for andre også, forteller arrangør Pål Arnold Halim.