– I løpet av selskapets 40 år lange historie har vi utviklet oss til å bli Norges ledende innen vedlikehold og utvikling av uterom. Nå er tiden inne til å se fremover under nytt navn og nye visjoner, og med enda sterkere fokus på mennesker og miljø, sier Adm. Dir Petter A.Vistnes.

Det nye navnet Agaia har ingen konkret betydning, men er inspirert av Gaia, som betyr jord eller land, men også var jordens gudinne. A-en er hentet fra anthropos, som betyr menneske. Til sammen blir det Agaia, et navn som skal motivere og assosiere selskapets fokus på menneske og miljø.

– De siste årene har vi hatt en veldig positiv utvikling i antall oppdrag og hvordan vi løser dem for kundene våre på en mer og mer bærekraftig måte. Under navnet Agaia vil vi ta enda større ansvar og sette en ny standard for utvikling og vedlikehold av uterom, sier Adm. Dir Petter A.Vistnes.

Levende, vakre og varige uterom Fremover skal vi fylle Agaia med positive verdier fra alt vi gjør og skaper sammen med våre samarbeidspartnere. Vi tar utfordringene bransjen har på alvor og ønsker å bidra til å sette standarden for en bærekraftig fremtid. Navneendringen vil være gjeldende fra mandag 30. august 2021 Agaia har mer enn 300 medarbeidere, omsatte i 2020 for over 530 MNOK og gjennomfører hundrevis av prosjekter årlig. Agaia utfører prosjekter av alle størrelser for det private, offentlige og næringslivet. Blant de største prosjektene er Regjeringskvartalet og Frognerparken.

Selskapet har hovedkontor i Lier og kontorer i Oslo, Drammen, Fornebu, Geilo og Sandefjord. Selskapet eierstruktur vil være som før