TOM HELGESEN tekst

Nå er han spent på om veksten kan opprettholdes i tiden framover, for i korona - tiden har det vært mye å gjøre.

- Ja, vi har bokstavelig talt hatt mye å henge fingrene i. Nå er vi spente på hva som skjer etter at landet åpner opp igjen. Folk har bruk t mye tid og penger på hytter, hus og hage det siste halvannet året. Det har vi som tømrere også merket, men vil det forsette?

Svaret får vi nok snart merke, tror han. Salg og montering av garasje - og industriporter er en nyvinning Sandebedriften tar både store og små oppdrag innen rehabilitering, nybygg, innvendig - og utvendig tømrerarbeid, salg og montering av sandwich - elementer.

En nyvinning er salg og montering av garasje - og industriporter.

Tømrermester Skjørdal har nemlig blitt leverandør for Mjøsa Port & Mo ntasje AS i nedre Buskerud og Vestfold. Alltid lurt å ha flere bein å stå på. I tillegg er Tømrermester Skjørdal en opplæringsbedrift der lærlinger får utfolde seg i praktisk arbeid.

God dialog med kundene

Hovedmengden av oppdrag for Tømrermester Skjørdal er i området Lier, Drammen, Svelvik, Sande og Holmestrand. Av de 16 ansatte er 14 ute med hammeren daglig og bygger eller rehabiliterer hus eller hytter.

- Vi har som mål å ha en god dialog med kundene våre, slik at de får det produktet de ønsker. I vårt f irma setter vi yrkesstolthet høyt, og vi liker å levere topp kvalitet ned til minste detalj. Uansett om oppdraget er stort eller lite, så lever vi av fornøyde kunder. Derfor jobbes det knallhardt hve r dag for å nå det målet, sier Skjørdal.

Ryddig og ordentlig

En av de fornøyde kundene er Ivar Jørgensen i Svelvik. Tømrermester Skjørdal satte opp et kjølelager for epler og plommer på Eknæs gård som Jørgensen driver sammen med sin kone. - Dette var et stort bygg på 400 kvadratmeter i grunnflate og en stor inve stering for oss. Firmaet hadde flere ansatte i sving her, og vi er veldig godt fornøyd, sier Jørgensen.

- Vi har hatt mange forskjellige håndverkere i sving her opp gjennom årene, men dette var ryddig og ordentlig. De kom når de skulle, gjorde det v i hadde blitt enige om og fakturerte det som ble sagt på forhånd. Alt var på stell! Ingen tvil om hvem vi vil velge neste gang vi ønsker å bygge noe, sier en svært tilfreds fruktbonde fra Svelvik.

Like nøye på snekring som på løypekjøring

En liten kuriositet ti l slutt. Alle som vært på skitur på Vestskauen, mellom Skoger og Sande, veit hvor høy kvalitet det er på prepareringen av skiløypene der. Det er faktisk Tømrermester Skjørdal AS som eier løypemaskinen som benyttes på Vestskauen. Løypesjef Ole Kristian Skjørdal står i spissen for løypeprepareringen sammen med ansatte og frivillige. De legger ned utallige timer for at det alltid skal være best mulige forhold for skientusiastene