GEIR A. ARNEBERG tekst og foto

De ønsket seg til Strømsø der majoriteten av kjøkkenforselgere i Drammen holder hus. Men enn så lenge er det ikke plass. De fant ikke kontorer.

– Men vi skal dit med tiden. Både med tanke på å være i nærheten av de andre store innen kjøkken, men vel så mye fordi vi trenger mer plass, både til butikklokaler og til vårt showrom, sier Fredrik Nilssen til Drammensavisa.

Fra han startet opp 19. august har han solgt tre kjøkken og ett bad. Det er god fangst og over forventet, ifølge Nilssen, som driver selskapet som et slags franchising-selskap.

– Med tanke på at det er mange kjøkkenleverandører i Drammen og det er kamp om kundene, syns jeg starten har gått veldig bra. Rotpunkt er tross alt et nytt produkt for veldig mange drammensere, sier han, og presieserer at Rotpunkt er 100 prosent tysk, og innehar den kvaliteten man forventer. Dessuten at alle materialer karbonnøytrale og svanemerkede.

– Ikke alle kjøkken er det, sier han.

Nilssen forteller videre at selskapet i dag har etablert seks butikker i Norge, men at målet på sikt er å bli landsdekkende, og at Rotpunkt har et mål om å starte opp fire butikker i Norge hvert år fremover.

Nilssen hadde selvsagt stand på Drammensmessa siste helgen i oktober. I tråd med produsentens mål om vekst, skal de synes der de synes kan.

– Med praktiske kjøkken, kvalitet, rene linjer, fancy løsninger og en pris midt på treet, har jeg klokkertro på at vi også skal lykkes i Drammen også, sier Fredrik Nilssen.