Jorun bruker sin helt egen teknikk i maleriene sine; ved hjelp av akrylpenn, bruker hun den samme streken, men endrer størrelse, retning og intensitet på selve buene som utgjør motivet. Underlaget er akryl, iblant med sterke farger, i blant hvitt, grått eller sort. Teknikken kaller hun «JWBuestrek» – det er dette som er blitt hennes egen, unike stemme i kunstverdenen.

I tillegg til dette lager hun vare, «enkle» motiver i etsning, den eldste originalgrafikk-teknikken vi har. Alle etsningene hennes er i tillegg håndkolorerte.

Jorun sier følgende om sin kunstform;

– Jeg ser viktigheten av å trekke publikum inn i en verden hvor de kan få seg en pause. Pustekanalen vår er tett sammenkoblet med magefølelsen og hjertekanalen. Tanken er at bildene energetisk skal gjøre noe godt for miljøet og menneskene som omgir seg med det.

Det skal godt gjøres å bli stresset av bildene mine. Så jeg håper mennesker skal finne en ro, trøst og mye kjærlighet i bildene. Formspråklig fokuserer jeg det jeg anser som positive energier. Disse sammenfattes i nuet, fantasien og hverdagen, sier Jorun Wisløff.