Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kultur


Etter godt salg av boka til liung Tone B. Bergflødt, er den nå også utgitt som pocketutgave. For Tone er boka et oppgjør med fortiden, på vegne av seg selv og sin familiehistorie, og dedikert til sine tre sønner.

Med sin egen farfar i Nasjonal Samling

Tone B. Bergflødt (59) fra Lier debuterte som forfatter med sin egen traumatiske familiehistorie fra krigens dager i 2018. «Farfars skrin – i skyggen av NS» hadde så godt salg at den nå er utgitt i po...
Anna-Lisa Kumoji holder utendørskonsert kommende fredag på plassen utenfor Elvekafeen. FOTO: ARNFINN HERLUFSEN

Anna-Lisa med i Stjernekamp

Anna-Lisa Kumoji (31) skal være med i årets utgave av Stjernekamp på NRK. Men først skal hun holde utekonsert utenfor Elvekafeen førstkommende søndag, i regi av Drammenselvas venner.
KULTURRÅDET: Her er styret i nye Drammen Kulturråd: f. v.: Hans Martin Øien, Katrine Smemo Granlund, Magnar Bergo, Ingvill Hafskjold og Magnus Aannestad Oseth.

Vil gjøre kulturen synlig

For første gang i historien kan kulturbyen Drammen skilte med et eget kulturråd. Funksjonen deres er å være mellomleddet mellom kulturen og politikerne.
DSC_8509

Har viet hele livet til rene toner

Visjonen til Sven Jøran Michelsen var å gjøre Norsk Lydstudio i Mjøndalen til en levedyktig bedrift, og helst involvert av sine tre sønner. Sånn ble det.

Kontakt

DRAMMENSAVISA AS
Besøks- og postadresse
Knud Schartums gate 7, 3045 Drammen
Tlf: 32 17 88 11
Org.nr.: 826 423 552

Annet